skip to Main Content

Ajax dekbedovertrek kopen

Ben je op zoek naar een leuk Ajax dekbedovertrek? Die kun je via ons simpel en snel bestellen. Natuurlijk is het overtrek in het mooie rood wit, net als het thuis shirt, en staat het Ajax logo erop. Ook de herkenbare Amsterdamse andreaskruisen zijn te vinden op het dekbedovertrek.

Ajax dekbedovertrek 140 x 200

Het Ajax dekbedovertrek is natuurlijk een leuk cadeau voor je kind. Als je een 1-persoons dekbedovertrek zoekt dan is 140 x 200 cm de juiste maat. De breedtemaat moet altijd gelijk zijn aan het dekbed, de lengtemaat kan wel verschillen. Naast 140 x 200 cm zijn er ook 1-persoons dekbedovertrekken van 140 x 220 cm.

Over Ajax

De Amsterdamse voetbalclub Ajax is opgericht op 18 maart 1900 en speelt in de Johan Cruijff Arena. Het is 1 van de 3 traditionele topclubs van Nederland. Ajax heeft vele nationale en internationale prijzen gewonnen. Ze staan bekend om de goede jeugdopleiding en doorgaans aanvallende spel. Natuurlijk kun je allerlei merchandise kopen zoals shirts, trainingspakken, stickers, broodtrommels en ook Ajax dekbedovertrekken.

Back To Top