skip to Main Content

Beddinghouse dekbedovertrekken

Beddengoed is natuurlijk niet alleen maar fijn om onder te slapen, het geeft ook sfeer aan je slaapkamer. Een dekbedovertrek speelt hierbij een grote rol. Het merk Beddinghouse heeft prachtige dekbedovertrekken met een mooie uitstraling en van hoge kwaliteit. Bekijk hieronder het actuele aanbod Beddinghouse dekbedovertrekken.

Soorten Beddinghouse dekbedovertrekken

De overtrekken van Beddinghouse zijn er in verschillende maten, kleuren en modellen. Ben je op zoek naar een extra groot dekbedovertrek?
Dan heeft Beddinghouse er eentje van 240 x 220 cm, geschikt voor een litsjumeaux. Natuurlijk zijn er ook mooie dekbedovertrekken voor een- en tweepersoonsbedden verkrijgbaar in breedtematen van 140 cm en 200 cm.

Flanellen dekbedovertrek van Beddinghouse

Ben je iemand die het snel koud heeft? Dan is een flanellen dekbedovertrek iets voor jou! Het is een heerlijk zacht en warm materiaal. Wanneer je het juist snel warm hebt, kun je beter kiezen voor een katoenen dekbedovertrek van Beddinghouse. Katoen reguleert de warmte goed en heeft ventilerende eigenschappen.

Mooie prints

Uitstraling is, behalve comfort, natuurlijk ook belangrijk. De dekbedovertrekken van Beddinghouse hebben mooie frisse kleuren en prachtige prints, die jouw slaapkamer echt een unieke uitsraling geven. Wil je juist meer rust creeeren? Dan kun je kiezen voor een basic dekbedovertrek. Beddinghouse biedt een breed aanbod, je zal zeker iets vinden wat naar jouw wens is.

Back To Top