skip to Main Content

Gouden dekbedovertrekken

Ben jij op zoek naar de ultieme luxe voor in jouw slaapkamer? Dan is een gouden dekbedovertrek wellicht iets voor jou! Dit is de perfecte keuze om jouw bed op een prachtige manier mee op te maken en je als een ware koning of koningin te voelen. Met een prachtige glans of juist mat, afhankelijk van het materiaal dat je kiest, creëer je een luxueuze uitstraling in jouw slaapkamer. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken naar deze overtrekken, want hieronder vind je de leukste gouden dekbedovertrekken.

Patronen of effen gouden overtrekken

Of je nu op zoek bent naar effen modellen of prints en patronen, onze gouden dekbedovertrekken zijn er in allerlei mooie stijlen. Ook als je op zoek bent naar een specifieke maat, bijvoorbeeld voor een eenpersoons- of tweepersoonsbed, is er keus genoeg. Zo maak je jouw bed stralend op, zowel letterlijk als figuurlijk.

Verschillende maten

Of je nu een eenpersoons gouden dekbedovertrek zoekt of een andere maat, er is veel mogelijk. Gouden overtrekken voor eenpersoonsbedden zijn geschikt voor bedden van 80×200 en 90×200 en hebben een afmeting van 140×200. Voor tweepersoonsbedden kun je het beste gaan voor overtrekken van 240×200 of 240 x 220.

Back To Top