skip to Main Content

Groene dekbedovertrekken

De kleur groen zorgt voor balans en rust in je interieur, het staat ook voor groei van het leven. Het is gebleken dat groen zelfs een positief effect kan hebben op depressieve gevoelens.

Door een groen dekbedovertrek te kopen kun je een rustige slaapkamer creëren waar je heerlijk zult slapen. Groen is in te passen in elke interieurstijl, zoals industrieel, glamoureus of een botanische stijl, waarin donkergroen mooi uitkomt. Bekijk hieronder het actuele aanbod groene dekbedovertrekken en creëer jouw eigen stijl in de slaapkamer!

Verschillende tinten groen

Een groen dekbedovertrek is beschikbaar in vele verschillende tinten. De tint groen die je kiest, bepaalt o.a. de uitstraling en sfeer. Een legergroen overtrek voor een stoere look of mintgroen wat mooi is voor de lente en zomer. Liever een subtiele groentint in de slaapkamer? Dan kun je kiezen voor een olijfgroen dekbedovertrek. Donkere tinten groen geven een knus gevoel in de winter, de lichte tinten zorgen juist voor een zomers gevoel. Behalve egale overtrekken kun je natuurlijk ook kiezen voor een mooi patroon, de keuze is enorm divers.

Maten van het dekbedovertrek

De kleur van een dekbedovertrek is natuurlijk erg belangrijk, maar de maat is ook iets waar je op moet letten. Zoek je een groen overtrek voor 1 persoon, een 2-persoons, of eentje voor een lits jumeaux? Welke afmetingen zijn er beschikbaar?

  • 1-persoons dekbedovertrek 140 x 200/220 cm
  • 2-persoons dekbedovertrek 200 x 200/220 cm
  • Lits-jumeaux dekbedovertrek 240 x 200/220 cm
  • Lits-jumeaux xl dekbedovertrek 260/270×200/220 cm

Welk materiaal?

Ook het materiaal van het dekbedovertrek is erg belangrijk bij je keuze. Katoenen dekbedovertrekken zijn erg populair. Onder andere doordat ze zacht aanvoelen, betaalbaar zijn en ook nog eens ventilerend. Katoen satijn is wat duurder maar dat zie je er ook aan of doordat het door de lichte glans meer luxe uitstraalt. Zoek je een winters dekbedovertrek? Kies dan een lekker warm flanellen variant in een donkergroene tint. Linnen is ook duurder, maar is wel zeer geschikt als dekbedovertrek voor een warme zomer

Back To Top