skip to Main Content

Dekbedovertrek voor jongens bestellen

Op zoek naar een leuk dekbedovertrek voor een jongen? Soms moet je daarvoor op verschillende sites door vele overtrekken scrollen. Daarom zetten wij de leukste jongens dekbedovertrekken op een rijtje. Zo heb je een handig overzicht en kun je simpel en snel een dekbedovertrek bestellen.

Ruime keus jongens dekbedovertrekken

Jongens houden natuurlijk van voetbal, auto’s, dino’s en games. Dat is natuurlijk niet altijd waar, daarom hebben we op deze pagina een uitgebreide keus aan dekbedovertrekken. Ga je voor stoer? Of juist grappig, kleurrijk of rustig, het kan allemaal! Er is voor elke jongen wat wils, of je nu een cadeau voor je zoontje, neefje of kind van vrienden zoekt, er is altijd wel een leuk jongens dekbedovertrek te vinden bij ons.

Dekbedovertrek van 140×200 voor een jongen

Als je een dekbedovertrek voor een jongen zoekt, denk dan eerst aan de maat. Een standaard 1-persoons dekbedovertrek is vaak 140×200 of 140×220. De breedtemaat is vaak hetzelfde als het dekbed, de lengte kan wel eens verschillen. Dat kan ook te maken hebben met een instopstrook aan het einde van het dekbedovertrek, zodat je het goed kunt instoppen. Doorgaans is 140×200 een goede maat voor een 1-persoons dekbedovertrek.

Een dekbedovertrek voor kleine jongens

Soms is een overtrek van 140 bij 200 nog wat te groot omdat het op een peuterbed komt te liggen. Dan is het handig om te kijken naar een jongens dekbedovertrek van 120×150. Wanneer je een ledikantje hebt kun je het beste een dekbedovertrek nemen van 100×135. Zowel voor grote als kleine jongens heeft leukdekbedovertrek.nl genoeg te kiezen.

Back To Top