skip to Main Content

Dekbedovertrek met koe print kopen

Zoek je een leuk dekbedovertrek met een koeienprint? Die kun je simpel bestellen via deze pagina. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten kleuren koeien, maar dit dekbedovertrek is in het bekende zwart-wit. Of je nu een 1-persoons of 2-persoons overtrek met koe print zoekt, je kunt ‘m via ons kopen. Er is een dekbedovertrek van het merk Pure, van 100% microvezel, kreukherstellend en met handige instopstrook over de hele breedte, in het zwart-wit. De bruin-witte variant is van het merk Essenza, is van 100% hoogwaardig katoensatijn, voorzien van een dubbele instopstrook en voelt heerlijk comfortabel en zacht aan.

Koeien dekbedovertrek

Een koe in de wei is een typisch Nederlands beeld, voor hoe lang nog is een vraag waar we nu maar even niet op in gaan. Veel mensen vinden koeien leuke dieren en sparen veel dingen met koeien erop. Er zijn eindeloos veel producten met een koeienprint, servies, sokken, knuffels en ook dekbedovertrekken. Een leuk dekbedovertrek met koeienprint vind je bij leukdekbedovertrek.nl!

Dekbedovertrek koe 1-persoons

Een 1-persoons koe dekbedovertrek vind je in de afmetingen 140 x 200 of 140 x 220. Voor de juiste breedte van het overtrek kies je altijd voor dezelfde breedte als jouw dekbed. De lengte van het koeien dekbedovertrek kan 200 of 220 cm zijn, afhankelijk van de lengte van je bed. Op deze pagina vind je een leuk zwart-wit koeienprint 1-persoons dekbedovertrek.

Koeien dekbedovertrek 2-persoons

Wanneer je een 2-persoons dekbedovertrek met koeienprint wilt dan zijn de afmetingen vaak 200 bij 200 of 220 cm. Ook zijn er extra brede 2-persoons overtrekken van 240 bij 200 of 220 cm.

Back To Top