skip to Main Content

Panterprint dekbedovertrek kopen

Een dekbedovertrek met panterprint is erg geliefd en er valt gelukkig veel te kiezen. Panterprint dekbedovertrekken zijn er in vele kleuren en maten. Het is een mooie toevoeging aan een trendy slaapkamer, met zijn opvallende print is het een echte eyecatcher. Hieronder vind je een aantal leuke dekbedovertrekken met panterprint die je eenvoudig en snel kunt bestellen.

Panterprint dekbedovertrek 240×220

Panterprint dekbedovertrekken van 240×220 zijn geschikt voor zogenaamde lits-jumeaux (2 1-persoonsbedden tegen elkaar geschoven). De maat is groter dan een standaard 2-persoons bed, vandaar dat er ook speciale lits-jumeaux dekbedovertrekken zijn en zo ook met een mooie panterprint.

Panterprint dekbedovertrek 200×200

Een overtrek van 200×200 is geschikt voor een standaard 2-persoons bed en ook die is natuurlijk voorzien van panterprint. Als het dekbed korter is dan het dekbedovertrek is het geen probleem, er blijft dan een handige instopstrook over waarmee je het overtrek goed onder het matras in te stoppen is.

Panterprint dekbedovertrek 1-persoons

De afmetingen voor een 1-persoons panter dekbedovertrek zijn 140×200 of 140×220. In de breedte kies je voor dezelfde breedte als je dekbed, de lengte kan nog wel eens verschillen. Sommige mensen vinden 2 1-persoons dekbedovertrekken fijner dan 1 grote, het kan natuurlijk allemaal.

Waarom panterprint?

In de mode- en interieurindustrie is panterprint al langere tijd populair. Allereerst heeft het een luxueuze uitstraling en is de juiste keuze als men op zoek is naar chic en stijlvol. Daarnaast is de print ook lekker opvallend en kun je er een statement mee maken. Doordat panterprint zo populair is, kun je het tegenwoordig vinden in verschillende producten, kleuren en stijlen.

Back To Top