skip to Main Content

Pokémon dekbedovertrek kopen

Pokémon zijn fictieve wezens uit de gelijknamige game uit 1996. Sindsdien is het uitgegroeid tot de op een na grootste game franchise ter wereld, na Mario natuurlijk. Behalve de game is Pokémon ook een anime televisieserie, kaartspel en zijn er verschillende films gemaakt. Natuurlijk is er ook veel merchandise, waaronder Pokémon dekbedovertrekken. De populairste overtrekken van Pokémon hebben we voor je op een rijtje gezet.

Populaire Pokémon dekbedovertrekken

Dekbedovertrek met Pokémon erop voor iedereen

Of je nu een leuk Pokémon dekbedovertrek zoekt voor een jongen, een meisje of stiekem een volwassene, op deze pagina vind je er zeker eentje. Natuurlijk is er een overtrek met de bekendste Pokémon Pikachu. Ook zijn er dekbedovertrekken met verschillende Pokémon erop zodat er voor iedereen wel een leuk overtrek is. Natuurlijk zul je als echte Pokémon fan heerlijk dromen onder zo’n mooi dekbedovertrek.

Pokémon dekbedovertrek van 140 x 200

Heb je een leuk dekbedovertrek met Pokémon erop gezien? Let dan voor je het gaat bestellen goed op de maat. De dekbedovertrekken die je op deze pagina vind zijn allemaal 140 x 200 cm, dat wil zeggen geschikt voor een 1-persoons bed, een twijfelaar en een 2-persoons bed met 2 losse dekbedden.

Dekbedovertrek Pokémon katoen

De Pokémon dekbedovertrekken zijn allemaal gemaakt van katoen. Dit zorgt voor een comfortabele nachtrust omdat katoen vocht goed opneemt en ook nog eens goed ademt. Doordat het soepel valt en redelijk goedkoop is, blijft katoen een populair materiaal voor het maken van dekbedovertrekken. Ook als het warm is zit je goed met katoen doordat het koel aanvoelt.

Back To Top