skip to Main Content

Dekbedovertrek met regenboog kopen

Een regenboog heeft natuurlijk altijd iets vrolijks en kleurrijks, daardoor is het een leuke toevoeging aan je slaapkamer. Er zijn tegenwoordig veel producten met regenbogen erop, niet alleen kleding, vlaggen of tassen, maar ook een regenboog dekbedovertrek is mogelijk. Op deze pagina vind je verschillende leuke regenboog dekbedovertrekken die je simpel en snel kunt bestellen.

Peuter dekbedovertrek regenboog

Door de vrolijke kleuren is een regenboog overtrek natuurlijk erg leuk in een peuterkamer. Of het nu voor een jongen of voor een meisje is, dat maakt niet uit, het dekbedovertrek zal zeker in de smaak vallen. Een peuter dekbedovertrek met regenboog is er in verschillende soorten, maten en stoffen.

Dekbedovertrek regenboog 140×200

Een dekbedovertrek voor een 1-persoons bed heeft vaak dezelfde breedte als het dekbed, namelijk 140 cm. De lengte is beschikbaar in 2 afmetingen, 200 of 220 cm. Wil je dus een leuk regenboog dekbedovertrek voor een bed voor bijvoorbeeld je kind, kies dan voor dze afmetingen: 140×200 of 140×220.

Dekbedovertrek regenboog kleuren

Een regenboog bestaat uit de kleuren Rood, Oranje, Geel, Groen, Blauw, Indigo en Violet. Door al deze verschillende kleuren is een dekbedovertrek in regenboog kleuren vaak erg vrolijk.

Back To Top