skip to Main Content

Unicorn dekbedovertrekken

De unicorn is erg populair bij kleine meisjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een variant met regenboog en unicorn van. Bijvoorbeeld kleding, speelgoed en accessoires voor met een unicorn, vaak met regenboog en glitters. Natuurlijk zijn er ook leuke dekbedovertrekken met unicorns erop, want het droomt natuurlijk extra fijn met zo’n mooi overtrek. Bekijk hieronder het aanbod unicorn dekbedovertrekken en bestel simpel en snel.

Unicorn dekbedovertrek 140×200

Een dekbedovertrek van 140×200 is de standaardmaat voor een 1 persoons dekbedovertrek. Door dezelfde breedtemaat te kiezen als het 1 persoons dekbed past het altijd. Het verschil zit ‘m in de lengtemaat, er zijn dekbedovertrekken van 200 of 220 cm. Op zoek naar een leuk unicorn dekbedovertrek van 140×200 ? Dan zit je goed bij leukdekbedovertrek.nl!

unicorn dekbedovertrek katoen

Behalve de mooie unicorn op het dekbedovertrek is het materiaal natuurlijk ook belangrijk. Zo is katoen bijvoorbeeld erg goed omdat het ventileert en een sterke vochtregulatie heeft. Een katoenen dekbedovertrek voelt daarnaast ook soepel en zacht aan, maar is wel zeer stevig. Daarom is een unicorn dekbedovertrek van katoen een goede keuze voor een comfortabele nachtrust.

Back To Top