skip to Main Content

Overtrekken van Van Dyck

In Hilversum aan de Naarderstraat begon het merk ooit in een pakhuis. Later is dit uitgegroeid tot een bed- en badmode merk dat internationaal geliefd is. Sinds de oprichting in 1923 heeft het merk Vandyck wereldwijd aanzien vanwege zijn hoge kwaliteit en bijzondere designs.

De dekbedovertrekken van Van Dyck zijn van de beste materialen gemaakt en volgen de laatste trends. Kleurrijk en vrolijk of juist een rustgevende kleur, bekijk hieronder de populaire dekbedovertrekken van Vandyck.

logo van dyck dekbedovertrek

Populaire Van Dyck dekbedovertrekken

Van Dyck dekbedovertrekken zijn een stijlvolle keuze voor een slaapkamer. De naam Van Dyck is afkomstig van de beroemde Belgische kunstschilder Anthony Van Dyck (1599-1641), wiens werk bekend staat om zijn elegantie en verfijning.

Van Dyck dekbedovertrekken zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen zoals katoen of satijn, en hebben vaak een klassieke of historische stijl, met afbeeldingen of patroon geïnspireerd op de kunst van Van Dyck, zoals portretten, bloemen of architectonische elementen.

Van Dyck dekbedovertrekken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten, en zijn een goede keuze voor mensen die houden van een stijlvolle en elegantie look in hun slaapkamer. Het onderhoud van deze dekbedovertrekken kan variëren afhankelijk van de gebruikte stof, dus het is belangrijk om de wasinstructies goed te volgen.

Back To Top